Wolberink & den Dekker; Arbo- en bedrijfsgezondheidsdienst

Gezond in denken. Gezond in werken. Gezond in uw organisatie en bedrijf.
   
 
 
  Wie zijn wij?    


Wolberink & den Dekker Arbo-BGD is een compacte netwerkorganisatie

Kwaliteit, discretie, veel expertise op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg en verzuimbegeleiding dat zijn onze kwaliteiten.

Deskundige en gemotiveerde bedrijfsartsen, assistenten en secretariële ondersteuning staan hier borg voor.  Waar nodig wordt dit op maat aangevuld met o.a arbeidsdeskundige, veiligheidskundige, psychosociale dienstverlening.
Sedert 2003 zijn wij vrij gevestigd en hebben wij de toon gezet als het gaat om maatwerk en klantgerichte dienstverlening. Wij werken doelgericht, met korte lijnen en staan dicht bij het bedrijf en hun mensen.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen hebben wij onze organisatie ingericht op basis van een duidelijke en helder bedrijfsmodel. U bent dus niet alleen verzekerd van goede bedrijfsgeneeskundige dienstverlening in een professionele organisatievorm, maar ook van een partner die alle taken samenhangend met de arbowet kan (laten) uitvoeren.

We beschikken over een deskundig bedrijfsnetwerk waarin specialisten zitten die we kunnen inschakelen bij specifieke vraagstukken, zowel op het gebied van lichamelijke gezondheid, psychische problematiek, veiligheid, welzijn en ergonomie. We kennen deze deskundigen en hun werkwijze goed en hebben daarin vertrouwen opgebouwd. 

Als allround, gepokt en gemazelde bedrijfsartsen houden wij de regie in handen, Wij verwijzen slechts selectief door en alleen met een duidelijke 'opdrachtbon' en dit na overleg met onze opdrachtgevers.

We werken vanuit onze vaste lokatie in de regio Tilburg. Bij al onze opdrachtgevers komen wij regelmatig op hun bedrijfslocatie. Met de beschikbare hulpmiddelen en automatisering is het inrichten van een werkplek op locatie voor ons geen enkel beletsel. 


 
  copyright ©2022 - dreamsites webdesign